Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Εδώ τελειώνει η Φαρσοκωμωδία του – Ταφόπλακα στην υπόθεση η Απάντηση του Γραφολόγου

 Μετά από τις καταγγελίες, που όλοι είδαμε στο blog μας από την Συγκεκριμένη Καταγγέλλουσα  και μετά από αυτά που διαδραματίστηκαν στα δικαστήρια της Αμαλιάδας, ήταν υποχρέωση μας να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό και να κάνουμε την δουλειά μας ,το ρεπορτάζ .

Το ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λόγω του ότι η κυρία που έκανε τις καταγγελίες
δεν ήθελε να μας δώσει καμία πληροφορία, αφού φοβόταν τα ασφαλιστικά μέτρα που της έχουν κάνει και το σημαντικότερο, όπως μας ανέφερε συνεχώς , φοβόταν για τη ζωή της...

Εμείς καθυστερήσαμε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο, μετά από αυτήν την φαρσοκωμωδία που διαδραματίστηκε στα δικαστήρια της Αμαλιάδας ,γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μας να συλλέξουμε τα απαραίτητα έγγραφα ,αφού δεν ήταν συνεργάσιμη η καταγγέλλουσα.

Δεν σας κρύβουμε ότι φτάσαμε και εκτός νομού για να παραλάβουμε έγγραφα που θα βοηθούσαν στην ολοκλήρωση του ρεπορτάζ μας και στο να λάμψει η αλήθεια...

Όταν παραλάβαμε όλα τα σχετικά έγγραφα, τα μελετήσαμε και τότε καταλάβαμε γιατί ο Δικηγοράκος είναι σε απελπισία και απόγνωση και ψάχνει με διάφορα τεχνάσματα και θέατρα να αντιδράσει και να προσπαθήσει να μας φιμώσει. 

Γνωρίζει το κακό που έρχεται να τον βρει, και προσπαθεί ποικιλοτρόπως με απελπισμένες κινήσεις να φιμώσει τον δημοσιογράφο.

Όταν είδαμε τα έγγραφα καταλάβαμε και κατανοήσαμε τη στάση του αυτή ,διότι με αυτά τα έγγραφα ήταν σίγουρο ότι τα αποτελέσματα των δικαστηρίων δεν θα έχουν Καλό Τέλος...

Τώρα να πάμε στην υπόθεση και να μην σας κουράζουμε άλλο.

Όπως ξέρουμε όλοι το σοβαρό θέμα είναι η Διαθήκη.

Η Διαθήκη φαίνεται από τις μαρτυρίες και τα έγγραφα να είναι «σχεδιασμένη» από αυτήν την «συγγενική- ομάδα» με αρχηγό τον Δικηγόρο ,με πλαστά στοιχεία που μάλλον ήθελαν να την καρπωθούν για δικό τους όφελος .

Ο φερόμενος δικηγόρος  της υπόθεσης είναι στενός συγγενής και η φερόμενη συμβολαιογράφος, είναι στενή συγγενής εξ αγχιστείας ,δηλαδή είναι εμπλεκόμενα τέσσερα άτομα μαζί με τους δυο δήθεν δικαιούχους της διαθήκης, που και οι τέσσερις είναι συγγενείς.

Οι Κατηγορούμενοι, ο δικηγόρος και η συμβολαιογράφος καταθέτουν ότι  η διαθήκη δεν είναι δημοσίας, δηλαδή δεν έχει γίνει σε συμβολαιογραφικό γραφείο με μάρτυρες αλλά είναι χειρόγραφη χωρίς την υπογραφή της συμβολαιογράφου.

Αφού είχε στενή συγγενής εξ αγχιστείας συμβολαιογράφο γιατί δεν την έκανε επίσημη ?

Στην υπόθεση εμπλέκουν την Συμβολαιογράφο σαν μάρτυρα που λέει ότι το κείμενο το έγραψε ο Θανών αφού θα συμβουλευόταν τον ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ανιψιό .


Δεν είναι δημόσια και φαίνεται να έχει την υπογραφή του δήθεν δημιουργού, που αφήνει την περιουσία του στους  κατηγορούμενους .Την εμφάνισαν οι κατηγορούμενοι , ισχυριζόμενοι ότι δήθεν την βρήκαν στο σπίτι .

Το δικαστήριο όρισε ειδικό γραφολόγο και αυτός απάντησε με τα σχετικά έγγραφα ότι  δεν την έχει συντάξει ο Θανών και ούτε την έχει υπογράψει ,είναι πλαστή .


Αυτομάτως αποδεικνύεται ότι ήταν μία καλοστημένη πλεκτάνη από την «συγγενική- ομάδα»  για να καρπωθούν κάποιοι την μεγάλη αξία των ακινήτων που θα ερχόταν στην κατοχή τους χωρίς να το δικαιούνται.

Η συμβολαιογράφος συγγενής των τεσσάρων εμπλεκομένων και ο δικηγόρος εμπλεκόμενος συγγενής και αυτός των τεσσάρων, μετά την γραφολογική εξέταση του ειδικού γραφολόγου, «έκπληκτοι» καταθέτουν ότι δεν ξέρουν, δεν ήξεραν τίποτα για την διαθήκη ότι είναι πλαστή και ότι απλώς ήταν ο ένας δικηγόρος και ο άλλος συμβολαιογράφος και τυχαία ήταν και συγγενείς !!!

Δυστυχώς όμως για όλους, η αξία των ακινήτων που αναφέρονταν στη Διαθήκη, περνά το ποσό που ορίζει ο νόμος και αυτεπάγγελτα μετατρέπεται η κατηγορία σε κακούργημα και θα λογοδοτήσουν στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Είναι κατηγορούμενος και ο Δικηγοράκος για ψευδή κατάθεση .
Ο Δικηγοράκος έχει μηνήσει και έχει καταθέσει ασφαλιστικά στην Καταγγέλλουσα, ότι τον δυσφημεί και αναφέρει ότι η καταγγέλλουσα έχει ψυχολογικά προβλήματα.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι εμείς δεν το διαπιστώσαμε στις λιγόλεπτες συνομιλίες μας, το αντίθετο μάλιστα .Σε ερώτηση μας σε συγγενικό τους πρόσωπο, μας απάντησε ότι :τα εχει τετρακόσια δεν είχε ποτέ προβλήματα !

Μάθαμε ακόμα από το συγγενικό τους πρόσωπο, ότι η Καταγγέλλουσα θεωρεί τον Δικηγοράκο οργανωτή και δημιουργό όλης αυτής της ιστορίας  αφού αυτός και μόνο είναι γνώστης των νομικών κινήσεων περί διαθηκών . Απ ότι φαίνεται από τα έγραφα  μπορεί να συμβουλευόταν και την συγγενή  Συμβολαιογράφο μας είπε .

Τώρα υπάρχει και άλλο ένα λεπτό σημείο που αναφέρεται στα έγγραφα της καταγγέλλουσας , ότι σε μαρτυρίες τους οι κατηγορούμενοι αντιφάσκουν στο θέμα, ποιος και πως βρέθηκε νεκρός ο γιος της Καταγγέλλουσας αφού η ΕΛ.ΑΣ σε έγραφα της λέει άλλα από αυτά που αναφέρουν η «Συγγενική-ομάδα» .

Έχουμε όλα τα έγραφα αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί ,καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτό, η καταγγέλλουσα αφήνει πολλά υπονοούμενα και για ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία...Και αυτό θα το δει η Δικαιοσύνη  !

Βλέπουμε να έχουν μεγάλο κίνητρο να γίνουν βουλευτές κάποιοι ,έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ασυλία που έχουν οι βουλευτές ,και να γλιτώσουν πιθανές  δικαστικές αποφάσεις  εις βάρος τους...

Να επισημάνουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς δεν τα υιοθετούμε, ούτε βγάζουμε αποφάσεις, δεν είμαστε δικαστές ,ούτε εισαγγελείς .

Αναμένουμε όλοι το δικαστήριο που θα γίνει σε περίπου τρεις μήνες και εκεί θα δούμε τα αποτελέσματα, την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.


Αυτά είχαμε να πούμε εμείς …Τα Συμπεράσματα δικά σας  !!!



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...