Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τώρα όλα τα Κουμούνια είναι τάβλα πω πω Κ@υλα πω πω Κ@υλα...


Όλα τα Κουμούνια έχουν λουφάξει και έχουν λυσσάξει.Βρήκαν δουλειά και πάλι με πλακάτ πανό διαμαρτυρίες και το δίκιο του εργάτη και τέτοιες π@π@ριες όπως πάντα.

Το φυσάνε και δεν το κρυώνουν..χαχαχαχα..ΕΡΤ το παραμάγαζω της διαφθοράς και της ρεμούλας από τα Κουμουνόσκυλα ταχα μου σοσιαλιστές έκλεισε.....τί δυστυχία οι κηφήνες βολεμένοι 2.650 που δούλευαν οι 500 και οι άλλοι δεν
πάταγαν καθόλου και πληρώναμε εμεις,, σε μέρες που αγκομαχά ο δάσκαλος ο αστυνομικός και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν λειτούργημα.

Για τους υπόλοιπους δημόσιους κηφήνες δεν μας νοιάζει έρχεται η ώρα τους ο Κουμουνο-κίλερ Αντώνης θα τους τακτοποιήσει και αυτούς.Για τους εδώ στην Ηλεία υπαλλήλους της ΕΡΤ άστα να πάνε...αμα εξαιρέσεις τον Γιώργο που ήταν στους δρόμους και πρόβαλε τα προβλήματα της Ηλείας οι άλλοι έξυναν τα αρχίδι@ τους και δούλευαν 3 δουλειές έξω.

Πλήρωνε μ@κ@κ@ εσύ τα λαμόγια της κλαδική του ΠΑΣΟΚ.Τελικά αυτή η ΕΡΤ έκλεισε και φτιάχνετε μια νέα με αυτούς που έχουν όρεξη και όραμα για την νέα Ελλάδα και προπάντων όρεξη για δουλειά.Για τα κουμούνια η μάσα έλαβε τέλος.

Τώρα όλα τα Κουμούνια είναι τάβλα πω πω Κ@υλα πω πω Κ@υλα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...