Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΝΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΤΕΛΟΣ

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν οι νταήδες Δήμαρχοι ότι ήρθε το τέλος τους. Και φυσικά ομιλούμε για τον μόνιμο νταή Δήμαρχο Αμαλιάδος Λυμπέρη που δήλωσε πάλι: «Αν είναι αναδασωτέα η περιοχή αυτή, κακώς πήγαν τα σκουπίδια εκεί και πρέπει άμεσα να τα μαζέψουν. Πρέπει να βρουν τόπο, ως έκτακτη ανάγκη, με νόμιμες διαδικασίες, για την εναπόθεση των απορριμμάτων.

Θα κάνω τις ενέργειες που πρέπει ως πρόεδρος του συνδέσμου διαχείρισης για το γεγονός ότι πήγαν τα σκουπίδια εκεί. Εάν είναι αναδασωτέα η περιοχή, εγώ θα είμαι στο πλευρό των κατοίκων για να καθαρίσει ο τόπος και αυτό πρέπει να γίνει. Διαφορετικά, θα την «πληρώσουν» πολλοί. Εάν ο νόμος λέει «απαγορεύεται» τότε απαγορεύεται. Εάν ο νόμος μιλήσει για «έκτακτη ανάγκη» και δεν είναι αναδασωτέα η περιοχή, τότε πρέπει να εφαρμοστεί για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».
Τι μας λες Δήμαρχε;

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να φανερώνεσαι κάθε φορά ως τιμητής της νομιμότητας και ως ΣΕΡΙΦΗΣ της περιοχής του Δήμου Πύργου και να επεμβαίνεις στα τοπικά πράγματα;

Είσαι «φιλοξενούμενος» στα μέρη μας και το ξέρεις καλά, αλλά δεν ξέρουμε ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα να βάζεις τα σκουπίδια σου στον τόπο μας και από πάνω να το «παίζεις» ΝΤΑΗΣ. Ο χώρος που εναποθέτεις τα σκουπίδια σου μέχρι σήμερα δεν μας είπες λέγονται ΚΟΝΙΔΕΪΚΑ ή ΚΟΥΤΡΕΪΚΑ και σε ποιόν Δήμο ανήκουν; Ποιος σου έδωσε την άδεια και ποιος Δήμαρχος σου παραχώρησε «κυριαρχικά δικαιώματα» του Δήμου μας. Γνωρίζεις καλά ότι ο Δήμος Πύργου είναι ο κυριότερος μέτοχος στον διαβαθμισμένο σύνδεσμο διαχείρισης απορριμμάτων, και αν αποσυρθεί τότε όλα τινάζονται στον αέρα. Απορούμε γιατί ο νυν Δήμαρχος δεν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος και έτσι να σε βάλει αμέσως στην θέση σου. Γιατί σε αφήνουν να το παίζεις ΗΛΕΙΑΡΧΗΣ και δεν σου «κόβουν το βήχα». Αλλά δεν φταις εσύ, αλλά οι Δήμαρχοι του Πύργου που τόσα χρόνια σε άφηναν να «αλωνίζεις» και στο τέλος να θέλεις να είσαι και ρυθμιστής των τοπικών μας προβλημάτων. Ο σοφός λαός μας λέει: «δώσε θάρρος στον χωριάτη και θα ανέβει στο κρεβάτι»

Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Από την επομένη των εκλογών του Μαΐου 2014 θα μπει ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», και τότε θα δούμε ποιος είναι ο νταής και ποια τα νταηλίκια.


ΧΑΡΗΣ ΒΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...