Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς προειδοποίησε τον Καραμανλή μέσο Λιάπη ;;;

Προειδοποίηση από τον Αντώνη προς τον Καραμανλή ήταν η υπόθεση Λιάπη που θυμίζει την υπόθεση Χρυσή Αυγή που βρέθηκαν στην φυλακή από το πουθενά.

Ο Αντώνης λοιπόν σίγουρα έχει μάθει ότι ο Κωστάκης έχει συναντηθεί με πάνω από εκατό βουλευτές και στελέχη από διάφορα δεξιά κόμματα και του έχουν προϋπογράψει ότι είναι μαζί του σε όποια κίνηση και να κάνει αφού βλέπουν από τα πραγματικά γκάλοπ και όχι από του Πρετεντέρη ότι ο Αντώνης και η Ν.Δ είναι στο 10 % και οι επόμενες ευροεκλογές θα είναι καταστροφικές για την Παράταξη.(βλέπε ΠΑΣΟΚ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ κοντά στο να ακολουθήσει τον Κωστάκη και ο Καρατζαφέρης με τον Καμμένο σε αρχηγικούς ρόλους μαζί με την Ντόρα.

Ο Αντώνης είναι εξόν φρενών αφού στην συνάντηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ τους, κατάλαβε ότι ο Κωστάκης δεν κάνει πίσω και του έδωσε να καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει για να σωθεί η παράταξη .

Μετά από αυτά ο Σαμ ξεκίνησε την ίδια τακτική με την Χρυσή Αυγή , όποιον δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολιτικά τον ξεφτιλίζουμε ή τον κλείνουμε φυλακή .

Ποιος πίστεψε ότι αστυνομικός τα έβαλε με έναν πρώην υπουργό και δεν θα φοβόταν μην φυλάει σκοπιά μέχρι να πεθάνει ;;; Κανένας !!!

Ο Δένδιας πήρε εντολή λοιπόν και κατάστρωσαν το σχέδιο ξεφτιλίσματος του Λιάπη σε προειδοποίηση για το τι τον περιμένει τον Καραμανλή….;;;


Μεγάλα τα παιχνίδια και τα κόλπα, Έλληνες......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...