Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τελικά αντί να τους κλείσουν μέσα και να επέμβει ο εισαγγελέας τους ξελάσπωσαν και από πάνω

Λίγα λόγια για το τέταρτο δημοτικό Αμαλιάδας που τα έχουμε ξαναγράψει και σίγουρα οι περισσότεροι τα ξέρετε αλλά τα ξαναγράφουμε για να μην σας κοροϊδεύουν τα λαμόγια που κυβερνάν αυτήν την πόλη.
Τo χρονικό έχει ως εξής :


Μετά τον καταστροφικό σεισμό τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ με τις κομουνιστικές ιδέες και τις σοσιαλιστικές Τσέπες έστησαν το κόλπο 4ο δημοτικό.
Για μια ανακατασκευή του σχολείου και όχι από την αρχή εγκρίθηκαν 2 ολόκληρα εκατομμύρια ευρό αφού το κόστος ανακατασκευής δεν ξεπέρναγε το μισό εκατομμύριο .Θα  μου πείτε το πρώτο ή το τελευταίο έργο στην Ελλάδα είναι αυτό που έγινε έτσι στο δήμο Ήλιδας ,αλλά τουλάχιστον τα άλλα τα παρέδωσαν και λειτουργούν κανονικά ενώ σε αυτό τα παιδιά ταλαιπωρούνται και πηγαίνουν σε λυόμενα.
Τελικά ετοιμάζετε η χαρτούρα και οι υπογραφές και παίρνουν την πρώτη δόση ένα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ.
Αρχίζει η μοιρασιά και το φαγοπότι και μένουν για τον εργολάβο γύρω στα 200.000 ευρώ για να ξεκινήσει το έργο .Έλα που ο εργολάβος έχει κάτι προηγούμενες πληγές και ρίχνει το χρήμα να κλείσει τρύπες και σου λέει θα πάρω την επόμενη δόση (1 εκατομμύριο υπόλοιπο) καθαρή είναι θα φτιάξω ένα υπέρ λουξ σχολείο που θα μιλάει όλη η Ηλεία για αυτό .
Τελικά η δεύτερη δόση δεν πάρθηκε ποτέ, το γιατί ρωτήστε τον Δημαρχούκο, και το σχολείο έμεινε γιαπί.
Ο εργολάβος και με το δίκιο του ζητούσε βοήθεια από τον Δημαρχόυκο να κανουν ρεφενέ και να του δώσουν τα χρήματα τις μίζας πίσω για να ολοκληρώσει το έργο .Αλλά το χρήμα ειχε πετάξει σε οροφοδιαμερίσματα στην Πάτρα σε εξοχικά παραθαλάσια στην Πάτρα σε διαμερίσματα να σπουδάσουν τα παιδιά στην Ιταλία και σε ακίνητα στην Ελβετία .Το ίδιο και τα άλλα λαμόγια αντιδημάρχοι τότε που απο τσοπάνηδες τους έκανε εισοδηματίες .
Χτύπαγε πόρτες ο Δημαρχούκος αλλά λύση δεν έβρισκε ενω έταζε στους γονείς ότι τον Σεπτέμβρη θα πάρει το μυστρί και θα ανοίξει το σχολείο.Μπούρδες ήρθε το ΔΝΤ και κόπηκε η Μάσσα .
Μετά για καλή του τύχη έγινε υπουργός ο κυρ Κώστας ο Τζαβάρας . Υποσχόμενος ο Δημαρχούκος ότι θα τον βοηθάει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και σίγουρα μπορούσε γιατί έχει πολιτική δύναμη στον Δήμο Ήλιδας και επηρεάζει καταστάσεις τον παρακάλεσε να βρει λύση για το θέμα του σχολείου . Τα μαγείρεψε ο κυρ Κώστας και τον ξελάσπωσε με νέο κονδύλι για να τελειώσουν το έργο .Το χεράκι της έβαλε και η κυρία Αυγερινοπούλου μήπος και πάρει λίγο δόξα από το σοβαρό αυτό θέμα.
Τελικά αντί να τους κλείσουν μέσα και να επέμβει ο εισαγγελέας τους ξελάσπωσαν και από πάνω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...