Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ή ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;

Σε μέρες κρίσης για την Ελλάδα μας οι μόνοι που την βγάζουν ωραία και καλά είναι οι Ρομά και οι αλλοδαποί .Όποτε και να πάμε στο ταχυδρομείο και στις τράπεζες βλέπεις Γυφτους και αλβανούς και διάφορες φυλές στην ουρά να εισπράττουν χιλιάρικα από διάφορα επιδόματα .Όταν οι έλληνες άνεργοι δεν πήραν το μέρισμα λόγο ότι είχαν ένα αυτοκίνητο στο όνομα τους με κατατεθειμένες πινακίδες .

Αλλά όλα καλά δεν τρέχει τίποτα από τον καναπέ τα βλέπεις όλα στραβά και τα σχολιάζεις τους βρίζεις και μετά πας και τους ξαναψηφίζεις .

Και μην μιλάτε και σχολιάζετε την συγκυβέρνηση στα καφενεία και σε δημόσιους χώρους γιατί είστε επικίνδυνοι για ΜΠΟΥΖΟΥ .Είδατε τι έχουν φτιάξει στους Χρυσαυγίτες οι Δημοκράτες .

Λοιπόν Έλληνες Μόνο με Αίμα θα ξεβρομίσουμε από δαύτους ,ένας καρκινοπαθείς ένας πρεζάκιας τελειωμένος δεν βρίσκετε να τους ρίξει ένα σμπάρο να ξεβρομίσουμε και να φοβηθούν και οι άλλοι κλέφτες προδότες της Πατρίδας μας ;

Κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Μπένη ο Σημιτάκος και η υπόλοιπη παρέα με την κάλυψη του Δημοκράτη δεξιού Σαμαρά .

Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε τα όπλα γιατί είμαστε «ζούδια » ας κάνουμε στάση πληρωμών να μην εισπράττουν τίποτα οι υπάλληλοι εβραίοι της συγκυβέρνησης .

Αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας να μας κυβερνά πάλι το ΠΑΣΟΚ …..

Μπέεεεεε…. Έλληνες


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...