Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ «ΛΟΥΜΠΑ» ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ;;;


Τώρα ποια το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ έχει γίνει μύθος και τώρα ποια υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα και στην χώρα μας .(Δείτε  ΕΔΩ )

Καθημερινά εγγράφονται παίχτες γιατί σίγουρα οι αποδόσεις και τα ποσοστά και οι δυνατότητες παιχνιδιού δεν έχουν καμιά σχέση με του ΟΠΑΠ,αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας .

Υπάρχει όμως μια «λούμπα» που πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέα και το κράτος γενικότερα.

Ποια είναι η «λόυμπα» ;;;

Ενώ γράφεσαι σε 1 λεπτό και παίζεις με κατάθεση χρημάτων φυσικά αμέσως,όταν χάσεις δεν τρέχει τίποτα,,όταν είναι να πληρωθείς υπάρχει μια ταυτοποίηση η λεγόμενη, που οι ύποπτες εταιρίες και σίγουρα όχι όλες ,όλο κάτι θέλουν παραπάνω ,δεν έχουν λάβει τα εμαιλ σου, τους πειράζει η ταυτότητα που είναι φωτοτυπία,θέλουν λογαριασμό δεκο,τους πειράζει που ο λογαριασμός που πρέπει να σε πληρώσουν έχει άλλη διεύθυνση από αυτή που έχεις δηλώσει και γενικά σε καθυστερούν και ένα μήνα, όχι με σκοπό να μη σε πληρώσουν αλλά να μπεις στον πειρασμό να τα ξαναπαίξεις και ελπίζουν ότι θα τα χάσεις γιατί ο άγραφος νόμος λέει ότι τον παίχτη των «τρώει» η διάρκεια .

Αυτό σίγουρα δεν το έχουν όλες οι εταιρίες αλλά είναι λίγες αυτές που δεν το έχουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εταιρία έγινε ταυτοποίηση σε 3 λεπτά με τα ίδια έγραφα και σε άλλη δεν δίνουν τα χρήματα εδώ και 2 μήνες .

ΥΓ. Οι περισσότερες εταιρίες δεν έχουν καν τηλεφωνικό κέντρο και απαντάνε μόνο σε email αυτό δεν είναι συνώνυμο των παραπάνω αλλά το αναφέρουμε .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...