Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ωραία η «Παράσταση»…Ευτυχώς που έχουμε και εσάς και τους ενημερώσατε και τώρα θα μας λύσουν όλα τα προβλήματα….

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΕ από τους Εμπόρους

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΑΕΕ τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Γιώργος Καραπάνος, απαιτώντας την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση.Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Πέτρο Παπαδάτο, παρέδωσαν στο τοπικό γραφείο Αμαλιάδας του ΟΑΕΕ γνωστοποίηση προς την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΕ, όπου ζητείται η ικανοποίηση των αιτημάτων των επαγγελματιών της περιοχής, για τους οποίους δεν ισχύουν οι
παροχές υγείας.

«Το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Αντίθετα, θα κάνουμε ότι χρειάζεται έτσι ώστε ο ΟΑΕΕ και κατ΄ επέκταση η Πολιτεία να σεβαστούν την τάξη των επαγγελματιών και να ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάτος.

Η γνωστοποίηση που κοινοποιήθηκε αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας σας γνωστοποιεί ότι με το υπάρχον οικονομικό και εν γένει επιχειρηματικό περιβάλλον η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων εμπόρων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Οργανισμό.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι και οι περισσότεροι αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμα και στη ρύθμιση που ισχύει αυτό τον καιρό. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι να μην ισχύουν οι παροχές υγείας προς αυτούς.

Επειδή τα ποσά που οφείλονται θα εισπραχθούν σε οποιαδήποτε περίπτωση από εσάς. Επειδή η οικονομική και κοινωνική συγκυρία είναι κρίσιμη. Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι με χρόνια νοσήματα. Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι που χρήζουν άμεσης νοσηλείας.

Επειδή υπάρχουν συνάδελφοι που καλύπτουν υγειονομικά παιδιά, ζητούμε την άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων των παραπάνω κατηγοριών αλλά και των υπολοίπων, γιατί στη χώρα μας δεν υπάρχουν μόνο οι τραπεζίτες τα συμφέροντα των οποίων για να εξυπηρετηθούν έχει διαλυθεί η χώρα και ο οικονομικός και κοινωνικός ιστός της.

Επιφυλασσόμαστε να σας παραδώσουμε και ονόματα συναδέλφων που χρειάζονται άμεση θεώρηση».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...