Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο Γνωστός άγνωστος « ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΑΚΙΑΣ » της Αμαλιάδας ξανακτυπά...

Εμφανίζεται στην αγορά της Αμαλιάδας ο  γνωστός « ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΑΚΙΑΣ » που είναι σε όλους γνωστός για την δράση του από τους συλλόγους που «τρυπώνει» και βάζει στην τσέπη χρήματα από διάφορες διοργανώσεις και όχι μόνο.
Ζητάει χρήματα και χορηγίες καθημερινά όλο και για κάποια διοργάνωση .
 Είναι ανεπάγγελτος σουλατσαδόρος τρυπώνει σε συλλόγους από γονέων και κηδεμόνων μέχρι και αθλητικούς συλλόγους και με διάφορα
τεχνάσματα με άλλοθι τους συλλόγους  βάζει στην τσέπη χρήματα και την «βγάζει αρχηγικά» ..
Έχουμε πολλές καταγγελίες από το δημοτικό σχολείο ο οποίος είναι πρόεδρος των γονέων και κηδεμόνων που με τεχνάσματα δήθεν ότι τους εξυπηρετεί κατασκεύασε μαϊμού διαγωνισμούς με πλαστές προσφορές και υπογραφές μέχρι και  για την προμήθεια του χαρτιού Α4 του σχολείου την δουλειά την έδωσε σε φιλικό βιβλιοπωλείο που του έβγαζε τελικά την προμήθειά του .(Αυτό μας το επιβεβαίωσε και η διευθύντρια του σχολείου ,και μας είπε ότι έπεσε θύμα της απάτης του).
Ακόμα είναι υπεύθυνος ταμίας σε ακαδημίες μπάσκετ και έχουμε δεκάδες καταγγελίες ότι δεν δίνει απόδειξη για τα χρήματα που εισπράττει .
 Σοβαρά ερωτήματα τίθενται σχετικά με την διοργάνωση ποδηλατοδρομίας στην Αμαλιάδα. Που και φέτος η ποδηλατοδρομία θα γίνει με την συμμετοχή πολλών παιδιών και όχι μόνο.
Μέχρι τώρα δεν παρουσιάζεται επίσημα κανείς ως υπεύθυνος Ασφαλείας της διοργάνωσης .Ποιός άραγε εγγυάται  στους γονείς την ασφάλεια των παιδιών σε περίπτωση που ίσως συμβεί κάτι ;
Είναι τελικά αρκετά αξιόπιστη ώστε οι πολίτες να μπορούν να εμπιστευτούν την ασφάλεια των παιδιών τους ;


Το θέμα είναι ότι κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την διοργάνωση, ο γνωστός σε όλους «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΑΚΙΑΣ» η οποία χρηματοδοτείται από πολλούς χορηγούς, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα πού καταλήγουν όλα αυτά τα χρήματα....
Μήπως θα έπρεπε βάσει όλων αυτών των ερωτημάτων να επανεξετάσουμε την όλη κατάσταση ;
Καλό θα ήταν η ενημέρωση προς τους πολίτες να ήταν πιο λεπτομερής και πιο υπεύθυνη, καθώς τίθεται θέμα ασφάλειας, πρωτεύον θέμα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και μετά το θέμα οικονομικής εκμετάλλευσης.
Καλούμε και τον εμπορικό σύλλογο να πάρει θέση και να «καθαρίζει» την αγορά από κάθε τέτοιου είδους λαμόγια .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...