Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Όλη η αλήθεια για το Δεματοποιητή που δεν θα δείτε γραμμένη πουθενά (φώτο)

Όταν ανέλαβαν (και μετρούσαν λίγες μέρες) να διοικήσουν τον Δήμο ,ο δεματοποιητής έπαθε μια μικρή βλάβη .
Τότε αυτοί οι καρπαζοεισπράκτορες αντί να απευθυνθούν στην κατασκευάστρια εταιρία για να προμηθευτούν και να επισκευάσει τον δεματοποιητή πήγαν πήραν από την έξω αγορά τα ανταλλακτικά και φώναξαν τον δικό τους μάστορα(μην παρεξηγηθεί ο μάστορας την
δουλειά του κάνει) και επισκεύασαν τον δεματοποιητή .

Έλα μου , που χάλασε το μηχάνημα και πάλι μετά από ένα χρόνο και απευθύνθηκαν στην εταιρία κατασκευής και η εταιρία τους έκοψε κουστούμι περίπου 25.000 €. 

Με την προηγουμένη παρέμβαση του δικού τους μάστορα και των ιμιτασιόν ανταλλακτικών  έχασαν την εγγύηση που θα τους κάλυπτε την τωρινή ζημιά .
Η εγγύηση του μηχανήματος ήταν 2 χρόνια και με την ΒΛΑΚΕΙΑ  Αντιδήμαρχου και Δημάρχου την έχασαν και τρέχουν και δεν φτάνουν και μαζί και οι πολίτες και η πολιτεία που βρωμάει και ξεφτιλίζεται .

Η επέμβαση που έκαναν στο μηχάνημα είναι προσωρινή και δεν ξέρουν για πόσο θα δουλέψει .
Ευελπιστούν να δουλέψει μέχρι να φτιαχτεί ο καινούργιος που θα παραδοθεί λογικά μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Να σας ενημερώσουμε ότι οι σκουπιδιάρες είναι 2 και μία της Ανακύκλωσης που η ανακύκλωση στο δήμο είναι για εισαγγελέα γιατί τα πετάνε όλα εκεί πάνω(δες φώτο που φορτώνει τον πράσινο κάδο)  και έχουν να πάνε μήνες πολλούς στην Πάτρα στην ανακύκλωση.
Πληροφορίες λένε ότι οι οικολόγοι έχουν πάει στη Ανακύκλωση στην Πάτρα και έχουν ζητήσει παρουσίες και ζυγολόγια που αποδεικνύουν ότι ο Δήμος με την ανακύκλωση δεν τα έχει καλά για τους δικούς του λόγους .

Οι σκουπιδιάρες είναι δύο και με λογικές ώρες λειτουργίας θα μαζέψουν τον όγκο των σκουπιδιών σε 3-4 μέρες περίπου, αφού πρώτα τροφοδοτήσουν τα δυο οχήματα πετρέλαιο γιατί ο προμηθευτής, τους πέταξε έξω κλοτσηδόν. Aφού πληρώσουν προμηθευτή ή βρουν καινούργιο, φουλάρουν πετρέλαιο  και να ελπίσουμε να δουλέψει για 3-4 μέρες το μηχάνημα χωρίς να χαλάσει πάλι .



Αυτά δεν θα τα δείτε πουθενά γραμμένα είναι όλοι πελάτες τους !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...